Dlaczego nie widzę wszystkich usług w Panelu klienta?

Nowy Panel klienta funkcjonuje równorzędnie z jego poprzednią wersją. W przypadku wybranych usług, w tym usług rejestrowanych przed 1 grudnia 2016 roku, zarządzanie tymi usługami dostępne jest z poziomu poprzedniej wersji panelu administracyjnego. Oznacza to, że jeśli w Nowym Panelu klienta będziesz chciał przejść do ustawień hostingu (zarejestrowanego przed 01.12.2016), to w nowym oknie przeglądarki zostanie przekierowany do poprzedniej wersji panelu administracyjnego (logowanie nastąpi automatycznie).

Planujemy przeniesienie wszystkich usług w taki sposób, aby zmiana konfiguracji była możliwa w Nowym Panelu klienta.

Jak w Nowym Panelu klienta uruchomić jego poprzednią wersję?

Na pulpicie Nowego Panelu klienta znajdziesz moduł o nazwie „Więcej usług”, gdy na niego klikniesz, zostaniesz automatycznie przekierowany do poprzedniej wersji Panelu klienta (sesja logowania zostanie zachowana, nie będziesz musiał ponownie wpisywać loginu i hasła).
wiecej-uslug

W sytuacji, w której obsługa wybranej usługi nie będzie możliwa poprzez Nowy Panel klienta (np. serwery VPS), zostaniesz o tym poinformowany stosownym komunikatem, np.:

Kliknij link przekierowujący, znajdujący się w komunikacie, aby przejść do poprzedniej wersji Panelu klienta i dokończyć konfigurację usługi. W miarę aktualizacji Nowego Panelu Klienta, wszystkie ustawienia będą widoczne w nowym widoku.

  • Czy artykuł był pomocny?
  • TAK   Nie